BJØRN'S INTERNATIONAL SCHOOL

Pia Drabowicz den 21-04-2018
    THE SCHOOL IS CLOSED FOR THE HOLIDAYS FRIDAY, APRIL 27th - TUESDAY, MAY 1st (both days included)

SKOLEN HAR FERIELUKKET FREDAG d. 27. APRIL- TIRSDAG 1. MAJ (begge dage inklusive)
    Pia Drabowicz den 18-04-2018
    DEAR PARENTS,

We have head lice in the school!!
    Please check your child´s hair and make sure there are no lice or eggs!!!

Buy the proper head lice shampoo at the pharmacy and DO NOT SEND YOUR CHILD TO SCHOOL until the procedure has succeeded!
    Thank you for helping out! yes

KÆRE FORÆLDRE!

Vi har lus på skolen!!
    Check venligst dit barns hår for lus eller æg.

Køb det korrekte luseshampoo på apoteket og SEND IKKE DIT BARN I SKOLE, før proceduren er overstået og dit barns hår er frit for lus!
    Tak for hjælpen!yes
    Pia Drabowicz den 16-04-2018
    www.skrivunder.net/pas_pa_vores_boern
    Kære forældre!
    Her har I mulighed for at skrive under på, at I ønsker Københavns Kommune tager Jeres børn alvorligt og sørger for trafiksikkerhed for alle elever på Gartnerivej!
    Pia Drabowicz den 16-03-2018
    Kære forældre!
    Som I sikkert ved fra dagspressen, er der desværre risiko for, at vi får strejke og lockout i Danmark i løbet af sommeren..
    Hvis forhandlingerne mellem parterne  ikke lykkes, og vi får lockout, betyder det, at skolen må lukke så længe lockouten varer, og så bliver I nødt til at finde alternative muligheder for Jeres børn, så længe lockouten er i gang. (Alle andre skoler vil være i samme situation).
    Vi ved forhåbentlig mere, når vi kommer lidt længere frem i tiden,- men der er sandsynlighed for, at en lockout kunne starte inden længe!

Dear parents,
    As you probably have heard on the news there is a risk of a strike and lockout in Denmark starting sometime this summer.
    If the negotiations between the parties are not sucessful and we have a lockout the school will have to close down completely as long as the lockout lasts and you will therefore need to find alternatives for your children as long as the lockout is on. (All other schools will be in the same situation).
    Hopefully we will know much more in the near future so we can keep you updated but there might a possibility of lockout in the near future.

• Thomas Dahl den 24-04-2018
    Den nye tilsynsrapport for skoleåret 2017-18 er nu tilgængelig under menupunktet "Om BIS/Lovpligtigt tilsyn".
    Kan også ses her. (Åbner i nyt vindue)

Pia Drabowicz den 24-04-2018
    REMEMBER
    Our annual Picnic (compulsory school day) on Saturday, May 26th where we meet up at Klampenborg Station at 11 a.m.
    Bring a big lunch pack, wear sensible clothes and shoes for a walk in the woods and remember this is an event for the whole family.
    The day ends at 2 p.m. but everyone is free to stay longer
    cheeky
    In case of rain we cancel! Check the website in the morning!

HUSK
    Vores skoleskovtur (obligatorisk skoledag) lørdag d. 26. maj, hvor vi mødes på Klampenborg Station kl. 11.
    Medbring en stor madpakke, hav fornuftigt tøj og gode sko på til en tur i skoven og husk, det er en familiebegivenhed.
    Dagen slutter kl. 14, men man er meget velkommen til at blive længere
    wink

I tilfælde af regn aflyses! Check på skolens hjemmeside om morgenen!