BJØRN'S INTERNATIONAL SCHOOL

Pia Drabowicz den 28-09-2018
    The run today marks the start of our Autumn Break (October 13th -21st)!yes
    Enjoy a happy holiday!!

The office opens again on Wednesday the 24th!

Løbet i dag markerer starten på vores efterårsferie (13.-21. oktober).cheeky
    Rigtig god ferie!!
    Kontoret åbner igen onsdag d. 24.ds.
    Pia Drabowicz den 02-10-2018
    Dear parents,

As you know mobile phones are not allowed in the school and therefore handed in and locked away when the students come to school  in the morning - the same goes for Smart watches/ other watches with  access to the internet/ the use of phones.
    Therefore please remind your child to hand in the watch as well!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thank you for helping out!yes

Kære forældre!
    Som I ved er mobiltelefoner ikke tilladt i skoletiden, og derfor afleverer Jeres børn dem om morgenen  til aflåst opbevaring.
    Det samme gælder for Smart ure/ure med adgang til internettet eller telefonservice.
    Vær derfor venlige at minde Jeres børn om, at også dette ur også skal afleveres om morgenen!!!

På forhånd tak for hjælpen!
    yes

421996