BJØRN'S INTERNATIONAL SCHOOL

Pia Drabowicz den 19-06-2018
    The summer holiday is just around the corner but before it starts we have our End of Term party where we celebrate the graduation of our 9th graders and we all have a chance of saying goodbye to families leaving us!

DO NOT MISS OUT ON THIS!!!

You all had an invitation - please read it thouroughly and return the slip to the school!
    End of Term is on Thursday the 28th at 6 - 8 p.m.

The last day of school is not until Friday the 29th at 9 -11:30 a.m. so please make sure your child stays  through to the end of the school year!
                                                                   yes

Sommerferien nærmer sig, men inden den starter, har vi vores End of Term fest, hvor vi fejrer, at 9.klasserne har fået deres afsluttende eksamen, og vi har mulighed for at sige pænt farvel til de familier, der forlader os!

GÅ IKKE GLIP AF DENNE FESTAFTEN!

I har alle fået invitationen hjem- læs den godt og returner slippen til skolen.

End of Term er torsdag d. 28. kl. 18-20.

Sidste skoledag er fredag d. 29. kl. 9-11:30. Sørg for at Jeres barn er her til skoleåret er helt forbi!