BJØRN'S INTERNATIONAL SCHOOL

• +45 39 29 29 37
  • kontoret@b-i-s.dk
    Pia Drabowicz den 24-09-2016
    Fra mandag d. 26. - fredag d. 30. september holder vi Videnskabsfestival på skolen.
    Alle eleverne er inddelt i grupper på tværs af klassetrin og kommer til at arbejde med mange spændende ting i løbet af ugen.Husk at de har gode madpakker, en vandflaske og penalhus med i skolen.
    Skoledagen er fra kl. 8.15-13.00.
                                                               yes

From Monday the 26th - Friday the 30th we have Science Festival in the school.
    All pupils work together in groups from A-E classes and will be working with many different things during the week. Make sure they bring good lunch packs, a water bottle and their pencil cases!
    The school day is from 8:15 a.m. - 1:00p.m.
    Pia Drabowicz den 06-09-2016
    HUSK at det IKKE er tilladt at standse og parkere på den 5 meter lange, hævede vejbane lige uden for skolen.
    Politiet har ovenikøbet sat et skilt op for at hjælpe os med at huske det!!
    Lad os hjælpe hinanden med at passe på vores børn!

yes
    REMEMBER that it is NOT allowed to stop or park on the 5 metres of elevated road in front of our school.
    The police has kindly put up a sign to help us remember this!
    Let us help each other take good care of our children!