BJØRN'S INTERNATIONAL SCHOOL

Pia Drabowicz den 21-04-2018
    THE SCHOOL IS CLOSED FOR THE HOLIDAYS FRIDAY, APRIL 27th - TUESDAY, MAY 1st (both days included)

SKOLEN HAR FERIELUKKET FREDAG d. 27. APRIL- TIRSDAG 1. MAJ (begge dage inklusive)
    Pia Drabowicz den 18-04-2018
    DEAR PARENTS,

We have head lice in the school!!
    Please check your child´s hair and make sure there are no lice or eggs!!!
    Buy the proper head lice shampoo at the pharmacy and
    DO NOT SEND YOUR CHILD TO SCHOOL until the procedure has succeeded!
    Thank you for helping out! yes

KÆRE FORÆLDRE!

Vi har lus på skolen!!
    Check venligst dit barns hår for lus eller æg.
    Køb det korrekte luseshampoo på apoteket og
    SEND IKKE DIT BARN I SKOLE, før proceduren er overstået og dit barns hår er frit for lus!
    Tak for hjælpen!yes
    Pia Drabowicz den 16-04-2018
    www.skrivunder.net/pas_pa_vores_boern
    Kære forældre!
    Her har I mulighed for at skrive under på, at I ønsker Københavns Kommune tager Jeres børn alvorligt og sørger for trafiksikkerhed for alle elever på Gartnerivej!
    Pia Drabowicz den 16-03-2018
    Kære forældre!
    Som I sikkert ved fra dagspressen, er der desværre risiko for, at vi får strejke og lockout i Danmark i løbet af sommeren..
    Hvis forhandlingerne mellem parterne  ikke lykkes, og vi får lockout, betyder det, at skolen må lukke så længe lockouten varer, og så bliver I nødt til at finde alternative muligheder for Jeres børn, så længe lockouten er i gang. (Alle andre skoler vil være i samme situation).
    Vi ved forhåbentlig mere, når vi kommer lidt længere frem i tiden,- men der er sandsynlighed for, at en lockout kunne starte inden længe!

Dear parents,
    As you probably have heard on the news there is a risk of a strike and lockout in Denmark starting sometime this summer.
    If the negotiations between the parties are not sucessful and we have a lockout the school will have to close down completely as long as the lockout lasts and you will therefore need to find alternatives for your children as long as the lockout is on. (All other schools will be in the same situation).
    Hopefully we will know much more in the near future so we can keep you updated but there might a possibility of lockout in the near future.