Bjørns Internationale Skole (BIS)

Bjørns Internationale Skole i København er en international friskole med ca. 160 elever fra mere end 50 nationer og en internationalt uddannet lærerstab.

BIS bliver eleverne undervist enten på dansk eller engelsk fra skolestart til afslutningen i 9. klasse.

BIS er medlem af ECIS (European Council of International Schools) og center for IGCSE (the International General Certificate of Secondary Education) i København.

BIS blev oprettet i 1967 og er åben for alle, der deler vores vision og retningslinier.

Vores vision på BIS er at sikre

ELLER

Afdelingerne

Vores elever er i alderen 6 til ca. 16 år. I den danske afdeling afslutter eleverne med "Folkeskolens Prøve" og elever i den engelske afdeling afslutter med IGCSE.

Danskafdelingen er for danske og udenlandske elever, der må forventes at fortsætte deres uddannelse i det danske uddannelsessystem efter 9. klasse.

Engelskafdelingen er for udenlandske elever, der befinder sig i Danmark i maksimalt 4 år, og som forventes at fortsætte deres uddannelse i en international/engelsksproget skole i udlandet.
Elever, der er i landet i mere end 4 år, vil blive overført til danskafdelingen.